club-active.nl

Laatst bijgewerkt: 17 januari 2020

In 2017 heeft Digicase samen met de eigenaar van Sportstudio Club Active een geheel nieuwe en schaalbare website gemaakt. Deze website is prima te lezen op alle schermformaten: van computerscherm tot smartphone. En de site is helemaal in de stijl van de Sportstudio. Begin 2018 ging de nieuwe website online.

Door de jaren heen heeft Digicase webdesign al meerdere websites voor de Sportstudio Club Active / Slender You uit Barendrecht gemaakt. Club Active heeft veel verschillende en ook vaak nieuwe activiteiten. De website wordt daarom intensief bijgehouden met de laatste lessen en nieuwtjes.

Club Active is een professionele studio die letterlijk en figuurlijk aansluit op Slender You Salon Barendrecht. Zij zijn er met name voor de mensen die lichamelijke klachten of bijvoorbeeld overgewicht hebben of dit juist willen voorkomen. Iedereen is van harte welkom.

Slender You is een bewegingstherapie, die u kunt toepassen bij verschillende klachten van medische aard. Een Slender You behandeling kan aandoeningen zoals reuma, artritis, artrose, spieraandoeningen, stijve nek en schouders verlichten of zelfs wegnemen. Gewoon een lekker uurtje ontspanning!

www.club-active.nl

naar Portfolio Digicase webdesign